Сръбският президент Александър Вучич заяви днес, че на Сърбия се

...
Сръбският президент Александър Вучич заяви днес, че на Сърбия се
Коментари Харесай

Вучич: Казват на Сърбия, че трябва да се откаже от Косово и Метохия, за да получи малък подарък

Сръбският президент Александър Вучич съобщи през днешния ден, че на Сърбия се изпраща известие, че би трябвало да се откаже от Косово и Метохия, с цел да получи дребен подарък. Те употребяват всички принадлежности, с цел да се опитат да реализират крайната цел, която е Косово в Организация на обединените нации, написа.

" Ако откажете, тогава сте в неволя. Нека се разберем. Никой не ме заплашва като Александър Вучич, те заплашват намерено цялата ни страна и нейното оцеляване. Просто желая всички да знаете това. Те споделят казусът са бежанците. Няма проблем ще премахнем безвизовия режим. Ще ги решим тези проблеми, само че това няма да е задоволително, даже няма да е вест. Нека ние вкарваме наказания, тъй като им пречи, че има една страна, която стърчи и желае да има право на свободно мнение, а тя никого не е заплашвала и не е стъпвала на непозната земя, по-лошо от Ирак и Афганистан, тъй като не разделиха Басра и Кандахар ", сподели още Вучич.

„ Казват, че щом сте за наказания, това е в най-хубавия интерес на Сърбия. И никой не мисли за ползите на Сърбия, нито се чуди какво става. Някои биха желали да ухажват западните посолства, до момента в който други имат юнашко отношение, в случай че може и към непознатата гърбица.Там ще забележите тези,които са били на власт,и не са имали право даже да се изкашлят пред непознати държавници. Казах го, тъй като съм доста обезпокоен и мисля, че през последните 20 години не сме били в толкоз тежка обстановка, без да сме създали безусловно нищо на никого “, разяснява Вучич.

Той уточни, че всички приказват за проекта Шолц-Макрон, само че никой не го е виждал.

" Всеки към този момент има мнение и обществено е изразил позицията си. И тогава знаете какъв брой е мъчно да се работи. Никой няма визия какво написа в него, само че е задоволително, с цел да се изрази. Ако смятате, че е задоволително Сърбия да каже, че на следващия ден ще наложи наказания на Русия, не, те биха ни потупали по рамото пет-шест дни. Днес им служи да ни удрят като чук по всички конгреси, тъй че ще ни създадат това, в което упрекват Русия “, съобщи Вучич.

Той напомни думите на Барак Обама, който сподели, че " не можем да разчитаме единствено на армията, с цел да защитим сигурността, само че е нужна и мощна гражданска организация ".

„ Днес живеем във време, когато активността на нашата работа е най-важна, изключително заради външни фактори. Белград е като Казабланка през последните седмици. Когато имаме посетители от Русия, откриваме тези от западните служби. Това демонстрира какъв брой се интересуват освен един от различен, само че и от това парче земя, което бихме желали да запазим за идващите генерации ", сподели Вучич и добави, че Сърбия не по своя виновност е въвлечена в обаян кръг, от който няма излаз.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР