Сръбският президент Александър Вучич разпусна парламента и насрочи извънредните парламентарните

...
Сръбският президент Александър Вучич разпусна парламента и насрочи извънредните парламентарните
Коментари Харесай

Вучич разпусна парламента и насрочи парламентарните избори за април

Сръбският президент Александър Вучич разпусна Народното събрание и насрочи изключителните парламентарните избори в страната за 3 април , заяви Танюг.
Вучич прикани жителите да гласоподават на изборите и по този метод да укрепят демокрацията в страната.

Сигурен съм, че хората в Сърбия ще съумеят да изберат най-хубавото. Нека най-хубавият победи. Уважаеми жители на Сърбия, да са ви честити изборите, сподели той при подписването на решението за изборите.

Вучич акцентира, че пожелава на тези, които победят, да управляват Сърбия по най-хубавия метод и добави, че е сигурен, че предизборната акция ще бъде добра и забавна, добавя организация Бета.

По-рано през днешния ден ръководителят на сръбския парламент Ивица Дачич насрочи локалните избори за същата дата , заяви в. " Данас ". Избори за градски препоръки ще бъдат създадени в Белград и Бор, а за общински - в 13 общини.

По думите на Дачич при започване на март ще бъдат планувани президентските избори , 90 дни преди приключването на мандата.

Желая на всички сполучлива акция, всичко да прочете в демократична и почтена атмосфера, а жителите да заявят по какъв начин виждат бъдещето на Сърбия и на кого имат най-голямо доверие, сподели Дачич.

Според последните анкети партията на Вучич Сръбската прогресивна партия евентуално ще победи на парламентарните избори.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР