Сръбският президент Александър Вучич очаква профилът му в Twitter да

...
Сръбският президент Александър Вучич очаква профилът му в Twitter да
Коментари Харесай

Вучич се оприличи на Тръмп - Twitter бил цензор

Сръбският президент Александър Вучич чака профилът му в Twitter да бъде блокиран, както беше направено преди с Доналд Тръмп, съобщи. Това сподели сръбският водач пред публицисти.

" И кой е цензурата? Те изобразяват цензори, просто очаквам профилът ми да бъде изключен, с цел да мога да стана още един Тръмп на света ", сподели президентът. Вучич припомнайки че в това време прессекретарите на талибаните имат свободен достъп до Twitter, заяви ТАСС.
 Тошко Йорданов изгуби надзор в Twitter - съперниците са джендъри и накичени с рози Тошко Йорданов изгуби надзор в Twitter - съперниците са " джендъри " и " накичени с рози "
Лидерът на депутатите от " ИТН " Тошко Йорданов изцяло изгуби надзор в Twitter. Той раздава обидни квалификации към политич...

Коментирайки етикетирането от Twitter на сръбските медии като сътрудничещи с страната, Вучич сподели: „ Не разбирам за какво сте толкоз обезпокоени от това, те споделиха най -доброто за тези медии и с кого те би трябвало да си сътрудничат, с олигарси, крадци и нарушители ли? Нормалното е,. Ние като страна не плащаме за множеството от тези медии, а те финансират „ Гласа на Америка “и Би Би Си, само че не написаха, че това са проправителствени медии, те не са тези, които просто си сътрудничат, това са държавни медии “.

По -рано обществената мрежа Twitter разгласи желанието си да добави публични тагове за принадлежността на сметките към държавните структури за още 16 страни. През август предходната година сходни оценки бяха получени от страните на непрекъснати членове на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации (Русия, Съединени американски щати, Франция, Англия и Китай).

Канада, Куба, Еквадор, Египет, Германия, Хондурас, Индонезия, Иран, Италия, Япония, Саудитска Арабия, Сърбия, Испания, Тайланд, Турция и Обединените арабски емирства.

Маркировка получиха сметките на основни представители на управляващите, в това число външни министри, държавни организации, посланици, прес -секретари и основни дипломати, както и държавни медии.
 През 2020 Twitter е спечелил 3,716 милиарда $ През 2020 Twitter е спечелил 3,716 милиарда $
Туитър, собственик на едноименния уебсайт за обществени мрежи, е спечелил 3,716 милиарда $ предходната година, се споделя в отчет на компаният...

Още от БАЛКАНИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР