Сръбският президент Александър Вучич обяви, че смята всякакви санкции за

...
Сръбският президент Александър Вучич обяви, че смята всякакви санкции за
Коментари Харесай

Вучич: Всякакви санкции срещу Русия са аморални и безсмислени

Сръбският президент Александър Вучич разгласи, че счита всевъзможни наказания за " аморални и безсмислени ", поради което страната му не се е включила към антируските ограничаващи ограничения, съобщи сръбската телевизия Пинк.

Ако въведа наказания по отношение на Русия, ще получа всевъзможни награди и ще се трансформира в най-хубавия демократ. Но е аморално да се вкарват наказания. А Русия постоянно ни е подкрепяла по въпроса за териториалната целокупност, сподели през днешния ден Вучич пред телевизия Пинк.

Сръбският президент е казвал и преди, че Сърбия поддържа териториалната целокупност на Украйна, само че няма да вкарва наказания срещу Русия. Той също по този начин разгласи, че страната му приключва всички военни и полицейски учения с задграничните сътрудници. Той бе споделил, че Сърбия счита и Русия, и Украйна за приятелски страни и съжалява за протичащото се в Източна Европа, както и че е подготвена да окаже филантропична помощ на Киев.

Вучич сподели още, че на идно ревю за ново въоръжение в Белград ще бъдат показани купените от Китай зенитно-ракетни системи HQ-22, които ще бъдат свързани с съветските комплекси Панцир C 1 в границите на националната система за противовъздушна защита.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР