Сръбският президент Александър Вучич благодари днес на всички, които са

...
Сръбският президент Александър Вучич благодари днес на всички, които са
Коментари Харесай

Вучич: Коридор 10 е бъдещето, което искаме да оставим на нашите деца

Сръбският президент Александър Вучич благодари през днешния ден на всички, които са взели участие в строителството на източното отклонение на Коридор 10 от Ниш до българската граница, което ще бъде тържествено намерено през днешния ден в наличието на българския министър председател Бойко Борисов, съобщи Танюг.

" Благодаря на всички прелестни и способни хора, които работиха за реализирането на тази фантазия. За Сърбия тази автомагистрала не значи единствено километри, а и свързване, нови вложения, нови работни места. Това е бъдещето, което желаем да оставим на нашите деца ", написа Вучич в Инстаграм, предава Българска телеграфна агенция.

Заедно с текста Вучич разгласява и фотография на автомагистралата и на тунела Банцарево.

Сръбският президент ще участва през днешния ден на тържественото разкриване на последния сектор от Коридор 10 до българската граница. На тържеството ще участват и министър председателите на Сърбия и България Ана Бърнабич и Бойко Борисов, както и представители на държавните управления на двете страни, на задграничните кредитори и на фирмите, които са работили по този сектор.

Вчера Вучич разгласи, че до 1 декември пътуването по източното отклонение на Коридор 10 ще бъде гратис.

Изграждането на източното отклонение на Коридор 10 стартира през 2010 година /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР