Сръбският национален отбор по тенис е отказал допинг проба преди

...
Сръбският национален отбор по тенис е отказал допинг проба преди
Коментари Харесай

Отстраняват Джокович от тениса заради отказана допинг проба?

Сръбският народен тим по тенис е отказал допинг проба преди началото на представянето си на финалния шампионат за Купа " Дейвис ".

След дуела против Англия пробата беше изработен, само че някогашният френски колоездач Марк Мадио изиска отстраняването за Новак Джокович и съотборниците му за неопределен срок, до момента в който се реши с какъв брой да бъдат санкционирани, съобщи БТВ.

" Има предписание за допинг надзор както преди, по този начин и след мач. Ако антидопинговият орган си прави добре работата, Джокович би трябвало да бъде отхвърлен. Отказа тест преди мача, направи го и по-късно. В колоезденето, в случай че откажете тест, той автоматизирано е позитивен и ще бъдете осъден. Нямате право да откажете проучване, това е предписание.

В асортимента от допинг артикули има такива, които могат да бъдат открити единствено в доста стеснен период от време. Ако не се тествате преди началото на мача, следите от тези артикули може да изчезнат по-късно.

Затова е въведено тестване преди мачовете. Нереално е Джокович да получи единствено предизвестие ", сподели Мадио.

Националният тим на Сърбия победи Англия, само че загуби от Италия на полуфиналите за Купа " Дейвис ". След това италианците станаха първенци в шампионата.

Припомняме ви какво сподели Ноле след мача с Нори.

" Все още не съм минал цялостен допинг надзор, би трябвало да дам кръв. Скарах се с хората от антидопинговата организация. Не можех да допускам, че са взели такова решение. За повече от 20 години не ми се е случвало да ме тестват час и половина преди мач. Следвам стратегия, нуждая се от успокоение, а не да ми вземат кръв. Подкрепям тестването на всички, само че това беше нелогично решение. "

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР