Сръбският министър за иновации и технологично развитие Ненад Попович каза,

...
Сръбският министър за иновации и технологично развитие Ненад Попович каза,
Коментари Харесай

Сърбия може да започне произвоство на руската назална ваксина против COVID-19

Сръбският министър за нововъведения и софтуерно развиване Ненад Попович сподели, че чака в Сърбия, наред с имунизацията против COVID-19 „ Спутник лайт “, да стартира производството и на назалната съветска ваксина, която, както показват съветските експерти, призната дружно с елементарната ваксина, дава стопроцентова отбрана, съобщи ТАНЮГ.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30780
Попович уточни, че се водят договаряния с съветския институт " Гамалея "  за производството на имунизацията „ Спутник лайт “, която е еднодозова, а през март или април се чака да пристигна в Сърбия шефът на института Александър Гинцбург.

Ще беседваме и за производството на назална ваксина, която ще се употребява като спрей, към този момент е призната от доста политици, предприемачи, артисти, артисти и е посочила изключителни резултати до момента, сподели той.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30780  Овлажнителите на въздуха възстановят гласа след заразяване с Омикрон Овлажнителите на въздуха възстановят гласа след заразяване с Омикрон  Безопасно ли е да отпадне Безопасно ли е да отпадне " Зеленият документ "?  100 евро санкция за всеки неимунизиран грък над 60-годишна възраст 100 евро санкция за всеки неимунизиран грък над 60-годишна възраст
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР