Сръбският министър на отбраната Александър Вулин отправи тежки обиди към

...
Сръбският министър на отбраната Александър Вулин отправи тежки обиди към
Коментари Харесай

Сръбският министър на отбраната отправи тежки обиди към България

Сръбският министър на защитата Александър Вулин насочи тежки обиди към България. Това става единствено ден, откакто ръководителят на парламентарната комисия за Косово Милован Дрецун съобщи, че на територията на Сърбия работи огромна мрежа от български разузнавачи.

"България умее да позволява различен да й избира приятелите й и враговете й. Като самостоятелна страна Сърбия сама взема решение за себе си и сама избира приятелите си ", сподели Вулин, който се смята за най-близкия министър на президента Александър Вучич. Коментарът на министъра на защитата бе публикуван от държавната новинарска организация Танюг.

Същевременно Милован Дрецун, предсадател на парламентарната комисия за Косово в сръбската Скупщина, който съобщи по-рано, че на територията на Сърбия работи огромна мрежа от български разузнавачи, сподели: "Българският министър на външните работи не може да дава уроци на един народен представител от сръбския парламент. Тя (Екатерина Захариева - бел.ред.) няма да дефинира и какво ще приказва един народен представител.

Вчера българският посланик №1 остро осъди държанието на Дрецун и заяви, че сръбският дипломат в София ще бъде извикан по този мотив в Министерство на външните работи.

"Когато приказваме за наличието на разследващите структури и техните съюзнически мрежи, естествено имам поради Косово ", сподели още Дрецун и напомни "ролята на България по време на въздушната интервенция на НАТО през 1999 година, когато Атлантическият пакт употребявал българските данни за бомбардировки ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР