Сръбският гранд Цървена звезда съобщи, че петима играчи от отбора

...
Сръбският гранд Цървена звезда съобщи, че петима играчи от отбора
Коментари Харесай

Covid-19 покоси и Маракана: Петима играчи на Цървена звезда с положителни проби

Сръбският гранд Цървена звезда заяви, че петима играчи от тима са инфектирани с ковид. С позитивен резултат са Марко Гобелич, Ниегош Петрович, Душан Йованчич, Марко Конатар и Бранко Йовичич.

“Споменатите играчи са добре, в строга изолираност са и са под наблюдението на медицинския екип на клуба. Гобелич, Йованчич, Петрович и Конатар имаха признаци на болестта преди мача от последния кръг на сръбската Суперлига против Пролетер, когато бяха направени тестванията. Бланко Йовичич нямаше признаци, такива няма и сега, само че пробата му е положителен”, се споделя в изказването на “звездашите”.

Състоянието на играчите от сръбския първенец се следи деликатно и ще се извърши ново тестване преди началото на подготовката за идващия сезон.

“Играчите, които не съумяха да вдигнат шампионската купа, в спечелването на която значително участваха, ще бъдат наградени по време на първия формален мач на тима на нашия стадион. Клубът за следващ път ги поздравява за техния огромен триумф и им пожелава бързо възстановяване”, акцентираха от Звезда.

В изказването се показва също, че всички останали играчи, управлението и хора от личния състав, които са били в контакт с тима, са с негативни проби. Добавя се, че Цървена звезда е подхванала всички нужни ограничения за отбрана и ще продължи да го прави.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР