Сръбските власти проучват възможността за закупуване на руски зенитни ракетни

...
Сръбските власти проучват възможността за закупуване на руски зенитни ракетни
Коментари Харесай

Сръбия иска С-400 с дългосрочен заем от Русия

Сръбските управляващи изследват опцията за закупуване на съветски зенитни ракетни системи С-400 с дълготраен заем , оповестява " Вечерни вести ", представени от ТАСС.

" Военното и държавното управление на Сърбия е впечатлено от успеваемостта на системата С-400. Възможно е през идващите месеци да се проведат договаряния с Москва за закупуване на тази система за Противовъздушна отбрана с заем за дълъг интервал ".
 Сърбия признателна на Русия за укрепването на армията ѝ
Сърбия признателна на Русия за укрепването на армията ѝ

Вучич впечатлен от опциите на съветските Противовъздушна отбрана системи

На 30 октомври, Русия разгласи и взаимни тактически учения със Сърбия, включващи 10 съветски самолета в южния район Астрахан .

Медията отбелязва, че по време на учения, 14 сръбски самолети, играейки конвенционален зложелател, са локализирани и условно свалени за по-малко от три минути от С-400. Изданието напомня също, че сръбски офицери към този момент са подготвени в Русия за работа с С-400 .

В хода на ученията " Славянски щит-2019 " са създадени въпроси за взаимоотношението сред звената за Противовъздушна отбрана на Русия и Военновъздушни сили и Противовъздушна отбрана на Сърбия .
 Сърбия поръчва
Сърбия поръчва " Панцир-С " от Русия

Учения има по едно и също време на две подготвителни площадки, с многочислени стрелби
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР