Сръбски митничари заедно с полицията откриха марихуана и хашиш в

...
Сръбски митничари заедно с полицията откриха марихуана и хашиш в
Коментари Харесай

Сръбски митничари откриха наркотици в шишенца за сапунени балончета на границата с България

Сръбски митничари дружно с полицията откриха марихуана и хашиш в багажа на пасажер на сръбско-българския граничен пункт " Градина ", скрити в чорап, буркан от сладостен крем за мазане и шишенца за сапунени балончета, заяви Митническата администрация на Сърбия, представена от Танюг.

Дрогата е хваната на 25 февруари, когато при излизане на границата от Сърбия към България идва мерцедес с задграничен регистрационен номер, пътуващ от Нидерландия за Турция, съобщи Българска телеграфна агенция.

На въпрос на митническия чиновник дали има нещо за обявление, водачът дал отговор, че няма, защото носи единствено персонални движимости, прецизираха през вчерашния ден от митническата администрация.

При последвалия обстоен оглед е открито, че пасажерът е скрил в персоналния си багаж чорап и буркан " Еврокрем ", цялостни с марихуана и хашиш.

Открити са и четири шишенца от течност за сапунени балончета, които били изпразнени и употребявани за преместването на найлонови пакетчета, цялостни с марихуана.

В багажа са открити и шоколад и домашно направена бисквитка с аромат на марихуана.

Контрабандистът е предаден на полицията с всички открити наркотични субстанции.

От митническата администрация означават, че по време на ежедневната си работа на границата нейни чиновници се сблъскват с многочислени опити за укриване на неразрешени артикули на разнообразни необикновени места, което се удостоверява и от този случай.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР