Сръбската полиция е задържала в Белград непълнолетно лице, което се

...
Сръбската полиция е задържала в Белград непълнолетно лице, което се
Коментари Харесай

Сръбската полиция арестува тийнейджър по повод масовата стрелба в училище

Сръбската полиция е задържала в Белград малолетно лице, което се е шегувало с всеобщото ликвидиране в белградско учебно заведение тази седмица и е възхвалявало обвинения причинител, оповестява Българска телеграфна агенция, като се базира на организация Танюг. Детето е направило тези дейности в своя ТикТок профил. 

В сряда, 3 май, 13-годишно момче простреля осем свои съученици и надзирател в главно учебно заведение " Владислав Рибникар " в Белград и рани шест деца и учителка преди да се съобщи на полицията. Заподозреният причинител е арестуван.

Днес са погребенията на четири от децата, убити от своя съученик, както и на пазача в учебното заведение. Сърбия е в тридневен печал от през вчерашния ден поради стрелбата.

Също през днешния ден погребват други пет младежи, които бяха убити от 21-годишен юноша, който вилня с автоматизирано оръжие в три села в региона на град Младеновац, на към 40 км южно от Белград, в четвъртък против петък. Младежът, който също е арестуван, лиши живота на осем души и рани други 14.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР