Сръбската легенда Драгана Миркович хвърли страшна бомба за личния си

...
Сръбската легенда Драгана Миркович хвърли страшна бомба за личния си
Коментари Харесай

След 23 години брак Драгана Миркович се развежда

Сръбската легенда Драгана Миркович хвърли страшна бомба за персоналния си живот. Оказа се, че хубавият фамилен живот, какъвто си мислехме всички ние, че води, е бил фарс и тя най-сетне събра сили да излее душата си и да разкрие дълго защитавана загадка. 

" Като човек, който е основал целия си живот на почтеност, усещам морално обвързване през днешния ден да се обърна към цялата общност. С огромна горест би трябвало да ви оповестя, че подадох молба за бракоразвод ", споделя Драгана. 

" Отношенията ми с Тони от дълго време не са същите, а от три години на процедура водим обособен живот и не живеем под един покрив. Въпреки всички непреодолими разлики, в името на фамилията ми и тъй като по този начин съм учтив, направих всичко, с цел да спася общността, която в миналото сме имали. С течение на времето обаче тази бездна се разшири и осъзнах, че предизвикваме повече щета на обичаните си хора, като се принуждаваме да останем в нещо, което не работи дълго време, в сравнение с като прекратим брака си.

Със сигурност ще остана поредна на правилата си, на метода си на живот, както оставам вярна на фамилията и публиката си и постоянно ще почитам Тони като татко на децата ми и човек, с който съм прекарала доста красиви години.

Поради всичко това, това е единственото, което ще кажем по тази тематика, благодаря на медиите за сполучливото им съдействие и ви апелирам да уважите това решение и да не увеличавате тежестта на момента, през който минава цялото ни семейство. С вярата идващия път да се чуем с доста положителни вести, благодаря авансово за разбирането ", споделя Драгана пред vecer.mk.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР