Squid Game - най-хитовият сериал на Netflix за годината, донесе

...
Squid Game - най-хитовият сериал на Netflix за годината, донесе
Коментари Харесай

Какво се случва с Хо Йон-юнг от Squid Game

Squid Game - най-хитовият сериал на Netflix за годината, донесе популярност освен на основателя си Хуанг Донг-хюк, само че и на актьорите в него. За разлика от останалите обаче, Хо Йон-юнг към този момент имаше и друга сполучлива кариера.
          View this post on Instagram                      

27-годишната корейка е добре познат модел с акции в Европа и Съединени американски щати.

Промяна във външния й тип в последните седмици обаче бързо направи усещане на близо 24 милиона й почитатели в Instagram. Те видяха, че Хо Йон-юнг е съмнително слаба и се тормозиха, че тя може да има здравословен проблем.

Пред Star News обаче тя споделя, че " даже не ми остава време да хапвам ", до момента в който е на промоционалното турне на Squid Game из Съединени американски щати. " Отслабнах доста. Всички облекла, които ми ставаха, когато дойдох в Америка, в този момент ми висят. "

В изявление за The Hollywood Reporter по-рано тази година тя споделя за същия проблем. " Изгубих три кг за седмица, когато станах известна. Просто не можех да се храня - не от стрес, не знам какво ми стана. Просто се чудех какво се случва, коя съм? Все едно бях изгубила себе си ", добавя Хо Йон-юнг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР