"Спряха ме, защото съм черна." Така се оплаква топмоделът Наоми

...
"Спряха ме, защото съм черна." Така се оплаква топмоделът Наоми
Коментари Харесай

Наоми Кембъл: На летище София ме спряха, защото съм черна

"Спряха ме, тъй като съм черна. " Така се оплаква топмоделът Наоми Кембъл от митничарите на летище “София”, а мотивът е инспекция

Случката бе разказана от английския в. “Дейли мейл”, съобщи.

Тя се разиграва на 19 май, когато Кембъл идва у нас за фотосите на реклама. Манекенката е спряна от митничарите, които подложили нея и багажът ѝ на цялостно претършуване, преди да я пуснат.

“Тя беше доста смутена. Инцидентът мощно я натъжи. Очакваше с неспокойствие вълнуващите фотоси в София, само че неприятното събитие засенчи ангажимента”, споделя пред английския таблоид една от приятелките на манекенката. След като се разчу за случая, от летище “София” назначиха цялостна инспекция и разгласиха известие във фейсбук:

“Искрено съжаляваме за отрицателните прекарвания на госпожа Кембъл в София. Днес започнахме цялостна инспекция на случилото се. В контакт сме с българските митнически управляващи, които потвърдиха, че инспекцията на пасажери и багажи е част от тяхната работа и това е рутинна процедура”, показаха от летището. Добавиха, че ще прегледат всички видеозаписи от този ден. В понеделник ще има и изявленията с личния състав, който е бил на работа, с цел да се обясни до дъно историята.

Оплакване от топмодела в Министерство на вътрешните работи няма, споделиха от ведомството.

Преди време Наоми Кембъл е имала неприятно прекарване и на летище “Хийтроу”, когато е ескортирана оттова с белезници след развълнуван спор с полицията. Тогава се разпространяваше версия на историята по какъв начин известната манекенка се ядосала, когато член на екипажа ѝ споделил, че багажът ѝ не е спретнат в самолета, тъй като е прекомерно тежък.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР