Спряганата за победителка в романтичното шоу Ергенът“ Виктория явно си

...
Спряганата за победителка в романтичното шоу Ергенът“ Виктория явно си
Коментари Харесай

Сипе си главата с пепел: Виктория си изпати жестоко заради ергена Виктор

Спряганата за победителка в сантименталното шоу „ Ергенът “ Виктория очевидно си е навлякла гнева на почитателите с непрестанните си интриги в предаването. Инфлуенсърката е получила закани с Путин и самата тя сподели скандални чатове, в които дребни девойки й желаят големи беди.

„ Ако Путин пусне една ракета в лицето ти, ще те разхубави за непрекъснато. Лицето ти е по-голяма повреда от тази в Чернобил “, написа ученичка до Капитонова.

Витория, която е рускиня, само че от години живее в България, взема решение да показа за хейта, който отнася. Откакто е в предаването тя е атакувана непосредствено от почитатели на шоуто, които й държат сметка за държанието й предаването на bTV.

„ Не ми пука, само че тази блага мамина душица взех решение да ви я покажа “, споделя Капитонова.

Въпреки че твърди, че не обръщам внимание на омразата по неин адрес, Виктория също се държи вулгарно с дребните деца. „ България Днес “ съумя да се добере до чатове, от които излиза наяве, че кандидатката за сърцето на ергенът също наскърбява и не остава длъжна на никого.

„ Виж се ква си грозна! Боклук “, са единствено част от изявленията на Капитонова по адрес на хлапетата. Рускинята, която изгря в шоубизнеса с изявите си в Masterchef разяснява, че няма никакви пластични интервенции и не възнамерява и да си прави.

Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР