Спряганата за най-голяма красавица в телевизионните среди Натали Трифонова май

...
Спряганата за най-голяма красавица в телевизионните среди Натали Трифонова май
Коментари Харесай

Натали Трифонова завъди гадже

Спряганата за най-голяма хубавица в телевизионните среди Натали Трифонова май си е намерила гадже
Признанието пристигна от самата русокоска, която в своя медийна изява с половин уста отговори на въпроса има ли човек до себе си и с какво я подарява той. Натали Трифонова отвърна с сбитото: „ Любов “. Това даде съображение на клюкарите да заподозрат, че хубавицата най-накрая си е намерила сериозен другар и че има щастлива връзка с него.

Доскоро за Натали Трифонова се говореше, че има гадже в лицето на Доан Хасан. За него хубавицата е казвала, че се знаят още от ученическата пейка. Двамата имат доста общи фотоси дружно, което стана причина жълтите уеб сайтове да ги спрягат като интимна двойка. Може да излезе обаче, че са единствено положителни остарели другари.

Човек мъчно може да си показа, че хубавица като Натали Трифонова би останала дълго сама. Тя има стотици обожатели – познати и непознати, от всевъзможен набор на възрастта – от млади лъвчета, които въздишат по нея, до богати чичковци, които са подготвени да платят благо и драго, с цел да я имат до себе си.

Дългокраката русокоска показа още, че към този момент възнамерява сантиментална екскурзия до Италия, където желае да се разхожда по калдъръмени учички под балкони с цветя. А в заведение на масичка извън тя си показва бутилка вино и до нея две чаши, което е намек, че желае пътешествието да е за двама.

Източник: „ Уикенд
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР