СПРИНГФИЙЛД, Илинойс — Член на щатския съвет за условно освобождаване

...
СПРИНГФИЙЛД, Илинойс — Член на щатския съвет за условно освобождаване
Коментари Харесай

Служител на условно освобождаване от Илинойс напуска, след като полицията съобщи, че освободен престъпник е нападнал жена и е убил сина й

СПРИНГФИЙЛД, Илинойс — Член на щатския съвет за условно освобождение подаде оставка в понеделник, откакто предложи освобождението на мъж, който ден по-късно атакува бременна жена от Чикаго с нож и намушка смъртоносно 11-годишния й наследник, до момента в който той се опитваше да я отбрани, съгласно управляващите. Губернаторът J.B. Pritzker да подреди процедурите за справяне със обстановки, включващи домашно принуждение, да бъдат модифицирани.

Pritzker разгласи, че LeAnn Miller, 63, от Junction е подала оставката си. Милър е подготвил отчет, препоръчващ освобождението на Крозети Бранд от пандиза.

37-годишният нарушител неведнъж е нарушавал заповедите за отбрана и е заплашвал Латерия Смит от Чикаго, сподели полицията. На 13 март следователите споделиха, че Бранд е отишъл в жилището на Смит, въоръжен с нож, и я е нападнал. Когато синът й Джейдън Пъркинс се намесил, Бранд го намушкал до гибел, сподели полицията.

33-годишната Смит остава в болница в сериозно състояни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР