Сприхавият и зъл шеф Петров може и да изпие една

...
Сприхавият и зъл шеф Петров може и да изпие една
Коментари Харесай

Жената на шеф Петров прибира хонорара му от „ВИП Брадър”! Сметките на злия готвач са запорирани заради дългове към НАП

Сприхавият и злобен началник Петров може и да изпие една студена вода, вместо да си харчи парите от хонорара във „ ВИП Брадър ”, научи HotArena. За това обаче ще си е отговорен единствено той.

Оказва се, че самонадеяният готвач има големи задължения към Национална агенция за приходите. Те са от порядъка на десетки хиляди, поради което сметките му са били запорирани още напролет. В момента Борис Петров не може нито да харчи, нито да получава пари. За всичко това обаче си е отговорен единствено той, тъй като е бил неизряден дебитор, разясняват финансисти. Освен към държавната хазна, готвача дължал и към 30 000 лв. на сътрудници и другари.

Заради цялата тази финансова каша, великият вълшебник на манджите няма да може да прибере самичък тлъстия си хонорар от 80 000 лв., който ще получи за гастрола си във „ ВИП Брадър ”. Парите ще бъдат преведени непосредствено в сметките на жена м у Милена - по този начин към този момент се е договорил с продуцентите на риалитито Борис. Не би имало никакъв проблем, в случай че връзките у дома с половинката му бяха равнопоставени. Но в действителност скандалният кулинар е напълно мъж под чехъл и не смее да гъкне, смеят се осведомени.

Приятелите на началник Петров се притесняват, че влязат ли парите в джоба на жена му, готвачът може да не види нито лев. Съпругата му най-вероятно ще преведе съвсем всичко, с цел да покрие задълженията на мъжа си. „ Милена знае по какъв начин да му стъпи на врата. Самият Боби е изцяло наясно с това, пък и няма навика да й опонира ” , разясняват загрижените от създалата се обстановка ортаци на готвача. Шеф Петров пък става все по-нервен в предаването и най-вероятно още този понеделник ще изхвърчи от Къщата, написа " Таблоид ".  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР