Спрете се - нека спорим за реални политики с грижа

...
Спрете се - нека спорим за реални политики с грижа
Коментари Харесай

Нинова: Спрете се! ГЕРБ влачи страната ни надолу по склона

Спрете се - дано спорим за действителни политики с грижа за хората. Спрете се. България е изправена пред една от най- тежките обществени и стопански рецесии. Срутището ГЕРБ влачи страната ни надолу по ската. Това прикани посредством фейсбук водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Основният претекст в коментара й е към задълбочаването на икономическата рецесия и слагането най-вече на дребните и междинни бизнеси на колене. Нинова обръща внимание и на проблемите в опазването на здравето и образованието. Тя не пропуща да спомене и пенсионерите, които също имат потребност от подкрепяне.

"Вместо с тяхното решение, цялото ни общество бива занимавано с злословия, интриги, подправени социологии, скрити сметки и мръсни игри, които не познават граници, удари под кръста, които не признават персонално пространство. Всеки ден истината се подменя съгласно сумата, платена за такава "истина' ". Спрете се! Време е да се съсредоточим върху акцията с акцент върху действителните политики с грижа за хората. Нека спорим за това ", моли социалистката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР