Спрете с допинга или леката атлетика умира. Емоционалното послание бе

...
Спрете с допинга или леката атлетика умира. Емоционалното послание бе
Коментари Харесай

Юсейн Болт: Спрете с допинга или атлетиката умира

Спрете с допинга или леката атлетика умира. Емоционалното обръщение бе отправено от суперзвездата Юсейн Болт към неговите сътрудници на пистата в навечерието на международното състезание в Лондон. Шампионатът ще бъде финален в блестящата кариера на Светкавицата от Ямайка, гарнирана с 8 олимпийски трофеи.

" Надявам се спортистите да виждат какво се случва. Те би трябвало да оказват помощ на спорта да продължи напред - акцентира 30-годишният Болт. - След последните кавги се намираме на дъното. Няма по какъв начин обстановката да се утежни още повече. "

Последните бягания на Юсейн ще бъдат в три дисциплини - 100 метра, 200 метра и 4 по 100 метра. Той държи международните върхове на първите две дистанции - надлежно 9,58 секунди и 19,19 секунди.

" Без подозрение към момента съм най-бързият човек в света. На последното съревнование победих с 9,95 секунди и това демонстрира, че съм на прав път. Зная по какъв начин да се оправя с напрежението и съм подготвен. Надявам се, че никой няма да усъвършенства върховете ми. Иска ми се един ден, когато децата ми са на 20 години, да им кажа: виждате ли, аз още съм най-хубавият. "

Болт уточни и своя правоприемник, който е в положение да поддържа разтърсения имидж на леката атлетика - южноафриканеца Уейд ван Нийкерк. 25-годишният спортист ще започва на 200 и на 200 метра в Лондон.

" Той към този момент е звезда. Счупи международния връх на 400 метра, както и на 300 метра. Наблюдавам го деликатно, разговаряли сме. Той е готин човек, само че го посъветвах да бъде малко по-открит. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР