Спрете ограбването на българите, намалете цената на бензина и нафтата!.

...
Спрете ограбването на българите, намалете цената на бензина и нафтата!.
Коментари Харесай

ВМРО на протест пред Лукойл“

" Спрете ограбването на българите, намалете цената на бензина и нафтата! ". С тези апели тримата съпредседатели на Вътрешна македонска революционна организация – Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, заградиха основния вход на централния офис на Лукойл.

Заедно със симпатизанти войводите настояха управлението на компанията да приключи доставката на съветски петрол през швейцарски снабдител, а да прави това директно, с което ще отпадне оскъпяването с 30 $ на барел.

Искрен Веселинов съобщи пред протестиращите, че „ държавното управление на Кирил и Асен е най-големия фен на монополите. Вкараха освен медиатори, освен „ Лукойл “, само че отхвърлиха да обложат свръхпечалбите на енергийните сдружения. Ако имаше държавно управление на енергийната мафия, то това е държавното управление на Кирил Петков “. Няма да се спрем до момента в който „ Лукойл “ не си получи заслуженото. Управлението на „ Промяната “ с тези 25 ст. с които ни „ ощастливиха “ – та те даже не компенсират ДДС-то. Такова плячкосване на българския народ през енергетиката не е имало до момента. Държавата покровителства този монопол от години, добави той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР