Спрете им финансирането. Това е единственият начин да ги накарате

...
Спрете им финансирането. Това е единственият начин да ги накарате
Коментари Харесай

Тръмп-младши: Прекратете войната в Украйна, спрете парите за Киев

" Спрете им финансирането. Това е единственият метод да ги накарате да седнат на масата за договаряния. " Това съобщи Доналд Тръмп-младши, най-големият наследник на Доналд Тръмп от първата му брачна половинка Ивана, в тв изявление, част от което е оповестена в профила му в обществената мрежа " Екс ". 

" Ние безусловно сътворяваме класа милиардери-олигарси в Украйна и всичко това се краде, без значение дали от Зеленски или от други. Докато пращат младежи да умират като пушечно месо на фронта, тъй като не им пука за тях ", разяснява той.

Гнусно е това, което се случва там, че разрешаваме да се случва. Зеленски нямаше да има късмет, в случай че бяхме спрели финансирането. Щеше да му се наложи да седне на масата за договаряния и да измислят нещо.

" Пресата написа, че украинците побеждават, унищожили били съветски танк... Знаете ли, че по същото време имаха " стратегическо евакуиране " от Донбас? Чакайте малко. Тоест, отстъпиха някаква повърхност на страната, само че в това време унищожиха един танк или БТР и по тази причина побеждават? Те в никакъв случай не са печелили. Те в никакъв случай не биха могли да завоюват. Но все пак ние продължаваме да ги храним с безпределно доста пари, да отлагаме и удължаваме напъните... ", разяснява Тръмп.

" Всичко, което постигнахме, беше да убием стотици хиляди почтени хора. Половината от тях евентуално са били безразлични към политиката, тъй като по този начин или другояче са етнически руснаци. Отвратително е това, което се случва там в този момент. И това ще продължи, до момента в който пишем чекове ", заключава Доналд Тръмп-младши.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР