Спрете да гладите спалното си бельо, защото това може да

...
Спрете да гладите спалното си бельо, защото това може да
Коментари Харесай

Спрете да гладите спалното си бельо! Вижте защо

Спрете да гладите спалното си долни дрехи, тъй като това може да се отрази на цялостното ви здраве. 

Или най-малко по този начин настояват английски учени, само че какви по-точно са техните терзания?

Вреди на имунитета

С цел да предпазим фамилиите си и изключително най-малките у дома, ние сме научени да перем на доста високи градуси и по-късно да гладим с горещата ютия, с цел да доубием микробите. 
 Какво се случва с тялото, в случай че НЕ си сменяте чаршафите Какво се случва с тялото, в случай че НЕ си сменяте чаршафите
Прекарваме по-голямата част от живота си (около една трета от него) в сън. И до момента в който спим в леглата си, остатъчните материали като себум...

Истината е, че това се появява доста късно, като концепция в историята на ютията, защото в самото си начало тя е употребена единствено за естетическото усъвършенстване на типа на облеклата и е била студена, а в следствие хората откриват, че в действителност гореща би им правила повече работа.

И защото несъмнено са нямали перални машини, а са се борели с мръсотията на ръка и в студена вода, ютията им е била пръв и единствен другар в унищожаването на бактериите. 

В днешно време обаче това е безусловно ненужно, а вие с изключение на, че ще съсипете ужасно доста облекла, натийскайки ги с горещата ютия, също по този начин ще компрометирате имунната си система, като не й позволявате да се бори и да живее обикновено, дружно с всички бактерии, които виреят към нас и които просто няма по какъв начин да изчезнат. 

Едно е да дезифенкцираме дрешките на новороденото си в самото начало на живота му измежду целия живот към нас, само че напълно друго е да не оставяме телата си да живеят обикновено и да свикнат с концепцията, че живите организми не сме единствено ние.


 Ето по какъв начин би трябвало да сгъвате чаршаф с ластик (ВИДЕО) Ето по какъв начин би трябвало да сгъвате чаршаф с ластик (ВИДЕО)
Сгъването на чаршаф с ластик меко казано може да бъде изнервящо, изключително когато би трябвало да спестите място в шкафа за спално долни дрехи. Време...

Има душевен отблясъци

Хората, които са вманиачени в концепцията всичко да им бъде добре изгладено, обичат всичко да им е спретнато и естетически издържано. Когато това се придвижи и в спалнята обаче, където го виждаме единствено и само ние, се оказва, че съгласно учените и интервюираните, с които са разговаряли, те са много крайни в визиите им за себе си, не могат да носят рецензия, а дребните забележки ги засягат много по-тежко, от колкото би трябвало. Заради своята придирчивост те не просто се вглеждат прекомерно доста в себе си, само че и в хората към тях, пробвайки се да трансформират заобикалящото ги, вместо да се оправят със личните си изкривени показа.

Води до неприятен сън

Препаратите за пране, които съдържат фосфати, се търсят повече от другите, защото се оправят доста добре с по-упоритите мръсотии, само че те идват и с проблем - фосфатите не се измиват при пране, което води до това, че след топлинна обработка с ютия, се съдава пластмасов филм на повърхността на тъканта, която не й разрешава да диша. По този метод влагата, която тялото на човек отделя по време насън, не се всмуква добре, остава на повърхността и нарушава съня. А нарушеният сън води изцяло до проблеми както във физическото, по този начин и в психическото здраве на човек.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР