Спречкване едва не доведе до тежък инцидент след големия мач

...
Спречкване едва не доведе до тежък инцидент след големия мач
Коментари Харесай

Напрежение между играч и треньор след победата на Арсенал над Манчестър Сити

Спречкване едвам не докара до тежък случай след огромния мач на 8-ия кръг в британската Висша лига сред " Арсенал " и " Манчестър Сити " (1:0).

" Топчиите " спечелиха с гол на Габриел Мартинели в 86-ата минута, при който топката рикошира в бранителя на гостите Нейтън Аке и влезе в мрежата. Това е втора поредна загуба на " жителите " в шампионата за първи път от 5 години, по този начин те изостават на 2 т. в класирането от водачите " Тотнъм " и " Арсенал ".

След мача породи напрежение сред национала Кайл Уокър ( " Сити " ) и помощник-треньора на " артилеристите " Николас Ховер, който в интервала 2019-2021 година работеше на " Етихад " в щаба на Пеп Гуардиола, което значи, че двамата се познават чудесно.

Видеозаписи демонстрират, че Уокър подминава Ховер на път за съблекалнята след края на дуела, треньорът се обръща към него, а бранителят внезапно се връща и потегля на явна конфронтация. Ерлинг Холанд застава сред двамата, намесват се и други играчи и хора от щабовете. Както и охранители.

Според " Дейли мейл " разправията е траяла в тунела, към този момент с присъединяване и на други представители на двата противника. А повода била, че Ховер подал ръка на Уокър, националът го подминал, а това довело до имитация от страна на експерта в статичните положения.

" Наясно съм какво стана, само че няма да разясня. Те също са наясно ", сподели Гуардиола, а второто изречение бе по адрес на " Арсенал ".

Самият дуел бе надиграване сред тимове със сходни стилове. Такова, каквото съперниците водиха и през предишния сезон. " Арсенал " имаше шанс в края, само че си го заслужи, а " Сити " съжалява за пропилени, особени преди почивката, голови благоприятни условия.

В кръга " Брайтън " и " Ливърпул " направиха 2:2, " Челси " стартира да напипва темп - 4:1 като посетител на " Бърнли ", а " Тотнъм " не сбърка против новака " Лутън " - 1:0.

Много се разяснява обратът, който " Манчестър Юнайтед " сътвори против " Брентфорд " вкъщи - 2:1. И двата гола на резервата Скот Мактомини паднаха в добавеното време след 90-ата минута.

" Червените дяволи " обаче са едвам десети - на 8 т. от водачите.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР