Спре ли сърцето, спираме и ние. Увреждането му се случва

...
Спре ли сърцето, спираме и ние. Увреждането му се случва
Коментари Харесай

Как се прави здраво сърцето frognews.bg

Спре ли сърцето, стопираме и ние. Увреждането му се случва толкоз незабележимо и подло, че безусловно всяка секунда един от нас е заплашен. Но вместо да му оказваме помощ, ние товарим най-важния си орган още и още – с паники, обездвижване и неприятна храна, а желаеме от него да ни служи дълги години. При такова „ отношение “ – надали.

 

 

Ще се опомним ли?

 

Има си обаче способи кръвта да се движи свободно, а сърцето да е в сигурност и то не безусловно с „ тежка артилерия “ медикаменти. Далеч по-щадящ способ е прочут на здравната общественост. При това в лицето на естествен артикул. Признат от самите кардиолози като асистент на сърцето, маслото от дълбоководните антарктически скаридообразни, известни като крил, идва у нас през 2014-та година под името Visilife (Висилайф). Три негови преимущества го изстрелват на челните места в класацията артикули за сърдечна поддръжка. Ето кои са те:

 

Здраво сърце: Стъпка 1 – „ Удържане на разрухата “

 

 https://visilife.eu/articles/bg/facebook/tr/zdravni-vesti/kak-se-pravi-zdravo-syrce/images/picture-01.jpg Стабилизирането на кръвното дълготрайно усъвършенства здравината и положението на съдовете

 

Подобно на вода в река, чието обикновено протичане е затруднено от ерозията на крайбрежията, по този начин и кръвта ни може да се „ затлачи “ заради недостатъци в кръвоносните ни съдове. Изтощени от отровите (свободните радикали), които всекидневно циркулират в нас, те имат потребност от стабилизиране, с цел да обезпечат крепко „ корито “ за свободно протичането на кръвта.

 

Прецизно дозирано на капсули и цели 2000 пъти по-силно и от най-популярния антиоксидант – витамин С – маслото Visilife (Висилайф) прави тъкмо това. То почиства тялото от насъбраните токсини, удържа възпаленията и чак тогава възобновяване и поддържането на здрави сърце и кръвоносни съдове става допустимо.

 

Здраво сърце: Стъпка 2 – „ Отпушване “

 

При към този момент натрупали се наслоявания в реката, запушванията и нежеланите плитчини стартират да пречат. Точно както става и с нашата кръвоносна система. Виновникът за това е общоизвестен – високият холестерол, който в доста случаи може да се окаже съдбовен.

 

Силата на Visilife да работи като така наречен дълбачка и да почиства „ неприятния “ холестерол идва от цялостното подобие сред съдържащите се в него омега-3 мастни киселини и тези в човешкото тяло. Това му обезпечава 50% по-добро асимилиране и двойно по-бърз резултат. Възможно е да повлияе положително на липидния ни профил при банкет даже единствено за 3 месеца, маслото от Крил Visilife се предлага за „ храна “ на сърцето и цялата кръвоносна система дълготрайно и постоянно. Регулирането на холестерола по този метод разрешава на кръвта да тече свободно, без заплаха от запушвания.

 

Здраво сърце: Стъпка 3 –„ Брегоукрепване и поддръжка “  

 

Ако питате речните експерти какво следва след отпушването, ще ви кажат единомислещо: брегоукрепване. Ако пък попитате кардиолозите какво се прави след поправени равнища на холестерол, ще ви кажат същото, само че с други думи – поддържане на здрави съдове. За задачата и в двата случая е нужна надеждна помощ. Такава за сърцето и кръвта обезпечава Visilife като подкрепя контрола на кръвното налягане. Така нормализирано, течението на кръвта няма да продължи да омаломощава стените на съдовете, а това дълготрайно ще усъвършенства здравината и положението им.

 

Всички тези стъпки бързо дават резултати. Урегулираният сърдечен темп към този момент няма по този начин да ни тревожи, а апаратът за кръвно по-често ще стои спретнат в шкафа.

.

Можете да откриете Visilife в най-близката аптека до вас.

 

 

Източник:
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР