Справянето с проблема корозия ще помогне за предотвратяване на аварии,

...
Справянето с проблема корозия ще помогне за предотвратяване на аварии,
Коментари Харесай

Уникално изобретение спестява милиони левове

Справянето с казуса разяждане ще помогне за попречване на повреди, удължение живота на структурите, оборудването и системите. Нови технологии и способи ще бъдат показани на конференцията " Превенция от разяждане " (28-29 юни, Пловдив, хотел " Империал " ). Чрез навременни ограничения могат да бъдат спестени милиони левове за поправки и замяна на оборудванията. Участват лектори от 10 страни, а делегати са водещи компании от разнообразни браншове на промишлеността.  

На съпътстващото ревю експертите ще се срещнат с: неповторимо откритие на компания IPS - високотехнологична токозахранваща система EXERON и нейното приложение за справяне с корозията; артикули на компания Fertan за отстраняването на наслойка и предпазването на разнообразни съоръжения; пясъкоструйни апарати и камери на Kammatron България; индустриални покрития на " Оргахим ", използвани при пътища, пристанищни комплекси, мостове, жп инфраструктура, железни структури, летища, спортни уреди, пречиствателни станции, електропреносната мрежа, електроцентрали, химическа индустрия и други. 

Форумът Превенция то разяждане ще бъде място за обмяна на опит, хрумвания и основаване на нови партньорства. Програмата можете да видите тук, а тук - още забавни вести по тематиката.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР