Справя ли се служебното правителство през първите си дни, говори

...
Справя ли се служебното правителство през първите си дни, говори
Коментари Харесай

Стефан Янев: Да не трупаме чужди негативи на гърба на служебното правителство, което сега прохожда

Справя ли се служебното държавно управление през първите си дни, приказва Стефан Янев от " Български напредък " в предаването " Лице в лице " по БТВ. 

" Важна е цената за българския бизнес, която ще сложи разграничителната линия дали българските жители ще бъдат на топло или на студено тази зима. Продължавайки да приказваме за рецесията с газа, въпросите са повече от отговорите. Рано е да се даде оценка дали кабинетът се оправи с тази рецесия или остави тази рецесия да я позволява служебния кабинет.

Не виждам реваншизъм. Прекалено е рано да се дават оценки за работата на служебното държавно управление, те са в развой на структуриране на техния състав. Задачите, които имат по разрешаване на настоящите рецесии, преобладават. Дали и доколко ще прави проверка този кабинет, е съгласно техните благоприятни условия. Всеки един от нас влиза в жилище чартърен и е добре да знаем какви вреди ще плащаме, наши или непознати. Текущото положение би трябвало да бъде оценено. Иначе се натрупат непознати негативи върху гърба на служебното държавно управление. "  
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР