Справедливост и по-добро бъдеще се постигат със средствата на демокрацията,

...
Справедливост и по-добро бъдеще се постигат със средствата на демокрацията,
Коментари Харесай

Борисов честити Съединението: По-добро бъдеще не се постига с ковчези и унизени полицаи

Справедливост и по-добро бъдеще се реализират със средствата на демокрацията, а не с вдигнат пестник. Нито с ковчези, бесилки, бомбички и унизени чиновници на реда. Този развой не се изчерпва и със промяната на един ръководещ с различен. Затова предложих и съответен проект за рестарт. Кауза, към която си коства да се обединим. И която може да ни изведе от един сложен миг. Точно както преди 135 години. Защото Съединението прави силата! Честит празник!

Това написа министър-председателят Бойко Борисов във " Facebook " във връзка 135-ата годишнина от Съединението на България.

" Съединението на Княжество България с Източна Румелия е незабравим триумф на българското общество. Доказателство, че един единен народ може да реализира велико дело напълно самичък, без непозната помощ ", добави още премиера.

По думите му мощната поддръжка и единство към националния блян тогава са знак за зрелостта и волята на обществото. Винаги съм считал, че би трябвало да използваме поуките на предишното, с цел да решаваме проблемите си през днешния ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР