Spotify се открои като една от малкото платформи, които устояха

...
Spotify се открои като една от малкото платформи, които устояха
Коментари Харесай

Spotify скоро ще въведе увеличение на цените за премиум плановете без реклами

Spotify се открои като една от дребното платформи, които устояха на увеличението на абонаментните си цени. Но последните отчети демонстрират, че това скоро ще се промени, защото Spotify се готви да увеличи месечните си абонаментни такси в Съединени американски щати с $1.

Въпреки че това може да не наподобява като доста нарастване, то бележи смяна в ценовата тактика на Spotify, която остава постоянна на цена от $9,99 за своя проект Premium без реклами от много време.

Индустрията за стрийминг на музика се разраства бързо и от ден на ден хора желаят абонамент

Новината за идното нарастване на цените идва след обстоятелството, че други огромни играчи в промишлеността за стрийминг на музика към този момент покачиха цените си през последната година.

Докато Spotify в началото се възползва от притока на консуматори, които минаха към услугата заради повишението на цените от съперниците, в този момент компанията наподобява следва същия образец, с цел да понижи загубите си и да резервира потребителската си база в дълготраен проект.

Според репортаж на The Wall Street Journal, Spotify се чака да направи публично известие за нарастването на цените на американския пазар още идната седмица. Новата абонаментна такса от $10,99 за проекта без реклами евентуално ще влезе в действие скоро след оповестяването.

Очаква се нарастване на цените да бъде оповестено и на други пазари. Някои компании даже освобождават огромна част от чиновниците си, с цел да се оправят с инфлацията в стопанската система.

В момента Spotify предлага безвъзмезден проект, поддържан от реклами, който дава достъп до голяма библиотека от над 80 милиона песни, подкасти и аудиокниги. Този проект обаче идва с избрани ограничавания, като съществуването на реклами, неспособност за евакуиране на наличие за офлайн слушане на музика и ограничаване за възпроизвеждане на песни единствено в съответни плейлисти.

Планът Premium, който скоро ще коства $10,99 в Съединени американски щати, дава на потребителите преживяване без реклами, опция за евакуиране на музика и подкасти за слушане офлайн и свободата да слушат всяка ария в случаен ред. Освен това клиентите на проекта Premium се любуват на най-високото качество на музиката, налично в Spotify (което не е най-хубавото, за съжаление).

Студентите могат да се възползват от 50% отстъпка от проекта Premium за интервал до 4 години, което го прави по-достъпен за всички, които учат. За двойки, които живеят дружно, проектът Premium Duo предлага два самостоятелни Premium акаунта на по-ниска цена. Освен това фамилиите могат да изберат фамилния проект Premium, който обгръща до 6 консуматори със лични Premium сметки и има разполагаем Spotify Kids, както и филтър за наличие.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР