Spotify придоби Podz, стартъп, чиято технология генерира предварителен преглед на

...
Spotify придоби Podz, стартъп, чиято технология генерира предварителен преглед на
Коментари Харесай

Spotify придоби Podz - стартъп за създаване на демо на подкасти

Spotify закупи Podz, стартъп, чиято технология генерира прелиминарен обзор на подкасти, както излиза наяве от публично известие на шведската компания в блога ѝ. За разлика от други услуги, които основателите на подкаст наличие могат да употребяват, с цел да основат прелиминарен обзор на епизодите си, Podz автоматизира процеса на намиране на основни моменти от подкаста, употребявайки машинно образование, подготвено с над 100 000 часа аудио.

Придобиването на стартъпа е ориентирано към възстановяване на основаването на прелиминарен обзор на подкаст наличие в Spotify, като е част от цялостния развой на компанията за стрийминг на музика, с който тя желае да направи платформата по-атрактивна и комфортна за основателите и слушателите на подкаст наличие. Spotify споделя, че основаването на къси фрагменти с определени моменти, ще улесни слушателите, да откриват наличие, което е атрактивно и уместно за тях, а основателите да получават по-органична публика, която в реалност се вълнува от тяхното наличие, и е подготвена да остане дейна и да взаимодейства със наличието по-дълго време, както и да се връща още веднъж, да се абонира и да следи за нови епизоди.

Отделно, Spotify вкара функционалност за абонаментен достъп до подкасти, която ще разреши на определени нейни сътрудници да таксуват за достъп до тяхното наличие. Въпреки че компанията не възнамерява да таксува с комисионна основателите на подкаст наличие до 2023 година, в последна сметка тя има директен финансов тласък да предизвиква слушателите си да се абонират за подкаст наличие. Особено откакто в този момент се конкурира с истинските подкаст поредици на Apple Podcast, стартирали тази седмица.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР