Спортното подразделение на Nissan се готви да пусне наточена версия

...
Спортното подразделение на Nissan се готви да пусне наточена версия
Коментари Харесай

Щракнаха наточената версия на Nissan Patrol

Спортното поделение на Nissan се готви да пусне наточена версия на всъдехода Patrol. Автомобилът във версия Nismo бе сниман без камуфлаж по време на фотосесия в Обединените арабски емирства.

Предстоящият Nissan Patrol Nismo се отличава с по-агресивен бодикит с алена обшивка на предния сплитер и с друга задна ризница. В допълнение, SUV-то получава странични огледала и дребен заден спойлер в черно.

Patrol Nismo има и 22-цолови ковани джанти. Очаква се наточената версия на автомобила да получи по-твърдо окачване с подсилени амортисьори. Все още обаче няма детайлности за силовия тракт на автомобила.

Досегашният Patrol Nismo, който дебютира през 2015 година разполага с мотор V8 с работен размер 5.6 литра, който е с мощ от 428 конски сили, пренастроено ръководство и окачване с амортисьори Bilstein. До " стотици " Patrol Nismo форсира за 6,1 секунди, което е с половин секунда по-бързо от нормалния Patrol.

Новият Nissan Patrol Nismo, " уловен " по време на нощна фотосесия по пътищата на ОАЕ, се чака да бъде показан в най-скоро време. Продажбите му пък ще станат факт или в края на тази, или при започване на идната година.

Ще напомним, че общоприетото шесто потомство Nissan Patrol беше показано през септември 2019 година. Всъдеходът е с нов дизайн начело с по-ясно изразена V-образна решетка на радиатора, както и разширена гама от съоръжение и технологии за сигурност, обединени под единната идея Intel Intelligent Mobility.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР