Спортното подразделение на Audi- Audi Sport GmbH, представи нов competition

...
Спортното подразделение на Audi- Audi Sport GmbH, представи нов competition
Коментари Харесай

Audi с competition пакет за RS 4 Avant и RS 5

Спортното поделение на Audi- Audi Sport GmbH, показа нов competition състезателен пакет за RS 4 Avant и RS 5, който дава обещание да предложи още повече страст на избралите го, изключително в случай че го поръчат в композиция с наличното като в допълнение съоръжение регулируемо RS sport suspension pro окачване, намаляващо отстоянието на автомобила от пътя с спомагателни 10 мм.

При поръчка на пакета competition plus, Audi RS 4 Avant е в положение да предложи ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.9 секунди, което съставлява усъвършенстване от 0.2 секунди в съпоставяне със общоприетото осъществяване. При RS 5 подобрението е 0.1 секунди до 3.8 секунди.

Понякога, по-малкото е повече, споделят от Audi и го показват с решението си да понижат изолацията сред двигателното и пътническото поделение, като по този метод дават обещание още по-динамичен и свързващ със задвижването тон.

Новост тук е също по този начин новата спортна изпускателна система на Audi Sport GmbH, която дава обещание освен по-наситен тон, само че и матово осъществяване на накрайниците.

По отношение на интериора, competition и competition plus идват с спомагателни Piano Black приложения и панели, опция за поръчка на наличните 20-цолови джанти с Pirelli P Zero Corsa гуми, карбонови приложения, които могат да бъдат надградени с пакет Glossy Carbon и други.

От Audi дефинират цената на competition пакета за двата автомобила на надлежно 7875, а на competition plus на 11 875 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР