Спортно-техническият щаб на Левски вече усилено работи по зимната селекция,

...
Спортно-техническият щаб на Левски вече усилено работи по зимната селекция,
Коментари Харесай

Левски вече работи по зимната селекция

Спортно-техническият щаб на Левски към този момент интензивно работи по зимната селекция, написа " Тема Спорт ". След отпадането от Хамрун Спартанс в Лигата на конференциите шансът клубът да притегли нов състезател до затварянето на трансферния пазар в края на август е измамлив. Затова и " сините " са насочили погледа си за след края на есенния полусезон.

Тогава се чака от клуба да бъдат дейни. Така бе и в края на 2021 година и първоначално 2022-ра, когато бяха привлечени Ноа Сонко Сундберг, Келиан ван дер Каап, Цунами, Филип Кръстев, Илия Стефанов и Уелтон. Сега от Левски не възнамеряват толкоз огромна селекция, стига да запазят състава си. Към момента са набелязани трима играчи, измежду които и нападател, които се следят под лупа от скаути на клуба. Те ще бъдат следени в идващите месеци, преди да се вземе дефинитивно решение дали ще бъдат привлечени на " Герена ".
 Левски внесе изясненост за жалбата към УЕФА
Левски внесе изясненост за жалбата към УЕФА

Вижте какво написаха " сините "

Не е изключено до края на месеца Левски да се раздели с някои от актуалните си играчи. Това обаче ще се случи единствено при приемане на добра оферта в офисите на " Георги Аспарухов ".

По всичко проличава, че треньорът Станимир Стоилов ще има проблеми по окомплектоване на състава за семейството с Хебър. " Сините " посрещат новака в елита в събота, 20 август, от 20:15 часа на " Герена ". За дуела с пазарджиклии обаче висят цели петима футболисти, които не взеха присъединяване във вчерашната подготовка. Става въпрос за вратаря Николай Михайлов, бранителите Келиан ван дер Каап и Жереми Петрис, халфът Георги Миланов и нападателят Билал Бари. Все още не е ясно кой от тях ще успее да се възвърне в точния момент за идната среща. Отделно от главната група тренира и Патрик-Габриел Галчев.
 УЕФА ще прегледа жалбата на Левски на следващия ден
УЕФА ще прегледа жалбата на Левски на следващия ден

Това пишат медиите в Малта
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР