Спортно-техническият щаб на Левски е склонен да се раздели с

...
Спортно-техническият щаб на Левски е склонен да се раздели с
Коментари Харесай

Трима чуждестранни футболисти може да напуснат Левски

Спортно-техническият щаб на Левски е податлив да се раздели с трима от задграничните си футболисти през зимата. Това ще се случи само против преференциални предложения, настояват сътрудниците ни от " Тема Спорт ".

Става въпрос за Филипе Нашименто, Насиру Мохамед и Франко Мазурек.

Нашименто беше отписан още през лятото. Той не стартира подготовка, само че беше привикан още веднъж след раздялата с Давиде Мариани. Другите двама дойдоха преди началото на акцията. За Насиру Мохамед Левски заплати 300 000 евро на шведския Хакен. Той обаче по този начин и не стартира като титуляр през есента. Фланговият нападател е бил на терена в осем срещи, като в тях не съумя да се разпише. Единственото му попадение за Купата на България при триумфа с 5:1 над Спартак (Варна). От Левски надали ще съумеят да получат облага при продажбата му.

Мазурек пък дойде като свободен сътрудник. Аржентинецът първо имаше проблеми с килограмите. След това не съумя бързо да се приспособи към стила на Левски. Той въпреки всичко записа 17 мача и се регистрира с едно попадение, само че не беше безапелационен като заместител на Мариани. Към него има интерес от гръцки отбори и при оферта от южната ни съседка няма да е изненадващо, в случай че се завърне там, откъдето пристигна на " Герена ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР