Спортно-техническият щаб на Арсенал ще се фокусира върху привличането на

...
Спортно-техническият щаб на Арсенал ще се фокусира върху привличането на
Коментари Харесай

Арсенал ще атакува само Юве през зимата - Футбол свят - Англия



Спортно-техническият щаб на Арсенал ще се концентрира върху привличането на един-единствен състезател през зимния трансферен прозорец, написа Transfer Market Web.

Според италианското издание мениджърът на артилеристите Арсен Венгер желае да си обезпечи услугите на крилото на Ювентус Хуан Куадрадо и ще хвърли всичките си услия по реализирането на неговото прекосяване на „ Емирейтс”.

Тримата, с които желае да се укрепи Арсенал

Това значи, че Арсенал завършва офанзивата за футболиста на Монако Томас Лемар, който се смяташе за трансферна цел номер 1 на артилеристите за предишния прозорец.

През лятото Арсенал на няколко пъти опита да отмъкне Куадрадо от лапите на италианския гранд, само че до договорка по този начин и не се стигна.

Юве отразя мераците на Арсенал за Куадрадо

Колумбиецът дойде чартърен в Юве от Челси през лятото на 2015 година, само че преди няколко месеца стана публични част от отбора на Масимилиано Алегри. Куадрадо записа мощен сезон 2016/17, откакто съумя да помогне на отбора си да вдигне шампионската купа в Серия А, носейки фланелката на “бианконерите” в общо 45 мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР