Спортно-техническата комисия (СТК) към Българския футболен съюз премести дербито от

...
Спортно-техническата комисия (СТК) към Българския футболен съюз премести дербито от
Коментари Харесай

БФС премести "Левски" - "Лудогорец" на Националния стадион

Спортно-техническата комисия (СТК) към Българския футболен съюз реалокира дербито от 29-ия кръг на Първа лига сред " Левски " и " Лудогорец " на Националния стадион " Васил Левски ". Двубоят ще се организира в неделя от 19 часа, само че няма да бъде на клубното оборудване на сините " Георги Аспарухов ".

" Със единодушието на двата тима, срещата ще се играе по стратегия на 14.04 на Националния стадион вместо на стадион Виваком сцена Г.Аспарухов ", гласи известието на СТК без да се дават повече детайлности.

Двубоят е от третия кръг в шампионския плейофт. " Лудогорец " е водач в таблицата с 64 точки, а след сложната си победа през предишния уикенд " Левски " редуцира пасива си от първенците на шест точки. Сините заемат третото място, на три точки зад ЦСКА.

" Дневник " потърси коментар от изпълнителния шеф на " Левски " Павел Колев и секретарят на Спортно-техническата комисия към БФС Неделчо Михайлов, само че и двамата не бяха открити.

" Всички последователи, които са закупили към този момент билет за мача, ще могат да влязат с него и на Националния стадион. Същото се отнася и за тези, които към този момент са се сдобили с Пакетен билет за домакинските срещи на тима, като билетите важат за съответния бранш. Тези, които са си закупили към този момент билет за Сектор " STRABAG " на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов ", както и за Семейния бранш, ще бъдат настанявани в Блок 9 на Сектор " А " на Националния стадион ", оповестиха от " Левски ".

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР