Спортно-техническата комисия (СТК) към Българския футболен съюз (БФС) отложи двубоя

...
Спортно-техническата комисия (СТК) към Българския футболен съюз (БФС) отложи двубоя
Коментари Харесай

Мачът между Черно море и Левски официално е отложен

Спортно-техническата комисия (СТК) към Българския футболен съюз (БФС) отсрочи дуела сред Черно море и Левски след молба на столичния клуб. По стратегия варненци трябваше да одобряват " сините " на 1 август (понеделник) от 20:45 часа на стадион " Тича " в четвъртия кръг на шампионата.

Причината за отлагането е класирането на софиянци за третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите и надлежно иден скоро мач от шампионата.

" По искане на ПФК " Левски " София на съображение член 44, ал.1, писмен знак а/, предложение трето от Наредбата за шампионатите и шампионатите в системата на БФС сезон 2022/2023 и със единодушието на Нова Броудкастинг груп и БПФЛ, срещата от IV - ти кръг на Първа професионална футболна лига сред тимовете на ПФК " Черно море " Варна - ПФК " Левски " София, планувана за 01.08/понеделник/2022 г от 20.45 часа се отсрочва.

Срещата от IV - ти кръг на Първа професионална футболна лига сред тимовете на ПФК " Арда " Кж - ПФК " Септември " София, ще се играе по стратегия 01.08 /понеделник/2022 г от 20.30 часа вместо от 18.30 часа. ", оповестяват от БФС.


" Спартанците " от Хамрун, които желаят да прекратят " Синята приказка "

Научете повече за идващия противник на Левски в Лигата на конференциите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР