Спортно-техническата комисия на БФС-София-област извади от А областна група-Изток ФК

...
Спортно-техническата комисия на БФС-София-област извади от А областна група-Изток ФК
Коментари Харесай

БГ отбор остана с 6 човека на терена, БФС им присъди 0:8 заради симулативна игра

Спортно-техническата комисия на БФС-София-област извади от А регионална група-Изток ФК Мирково поради отсъствие за мача от 15 кръг ФК Мъти вир (Ихтиман) - ФК Мирково. Зенит (Церово) пък загуби със служебното 0:8 от Петръч в мач от 11-ия кръг на Западната " А " регионална група, защото на полувремето остана остана с 6 индивида, а мотивът е " симулативна игра ".

Ето решенията на СТК:

1. На съображение чл.24 ал.2 б. " В " от Наредба за шампионати и шампионати /2018/2019/ СТК изважда ФК Мирково от състава на АОГ-Изток, а точно за второ отсъствие за посещение.
2. На съображение член 24 ал.11 б. " Б " присъжда служебни резултати 3:0 в интерес на противниците им до края на шампионата, в това число и за не състоялата се среща 3:0 в интерес на ФК Мъти вир.

За симулативна игра на Зенит Церово, а точно оставане с 6 състезатели на полувремето на мача им с Петърч от 11-ия кръг на Западната А регионална група на София СТК реши:

На съображение чл.24 ал.13 б. " А " от Наредба за шампионати и шампионати /2018/2019/ СТК присъжда длъжностен резултат 8:0 в интерес на ФК Петърч. Резултатът до полувремето е бил 5:0 в интерес на Петърч.

Инцидент имаше и в друга среща от " А " ОГ Запад в 11 кръг сред ФК Ком 98 (Годеч) и ФК Торнадо Безден.

Заради нанесен побой на основния арбитър от хората от ФК Торнадо, на съображение чл.24 ал.9 от Наредба за шампионати и шампионати /2018/2019/ СТК присъжда длъжностен резултат 6:0 в интерес на ФК Ком 98. Останалите решения по позволените произшествия са от компетенцията на Дисциплинарната комисия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР