Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз се произнесе за наказанието,

...
Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз се произнесе за наказанието,
Коментари Харесай

Спартак Плевен плати за неявяването с точки от актива си

Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз се произнесе за наказването, което наложи на втородивизионния Спартак Плевен заради неявяването на отбора за турнирния дуел против Монтана. Срещата трябваше да се състои на 14 септември, само че гостуващият тим по този начин и не се появи на „ Огоста”.

Ето и цялостния текст на решението:

След като прегледа отчетите на длъжностните лица, изслуша представители на управлението на ОФК Спартак Плевен, старши треньора, асистент треньора и капитана на тима, СТК установи, че няма уважителна причина за неявяването на ОФК Спартак Плевен в срещата от 8-ми кръг на Втора лига ПФК Монтана 1921 - ОФК Спартак Плевен, оповестена по стратегия на 14.09.2019 година. Предвид на това СТК реши:

На съображение член 24 алинея 1, писмен знак а/ и по отношение на член 24 алинея 1, в/, за отсъствие на терена по неуважителни аргументи на публична среща от шампионата на Втора лига, на ОФК Спартак Плевен да бъде присъдена служебна загуба с резултат 0:3, от актива му да бъдат отнети 3 точки и на клуба да се наложи имуществена глоба в размер на 2000 лв..

Съобразно 24 алинея 1, писмен знак б/ предлага на Дисциплинарната комисия на БФС да удостовери горното.

Предава по подготвеност на Техническия комитет да прегледа дейностите на треньорския щаб на ОФК Спартак Плевен по незаминаване на тима за Монтана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР