Спортно-елегантно е термин, който може да бъде малко сложен, особено

...
Спортно-елегантно е термин, който може да бъде малко сложен, особено
Коментари Харесай

Какво значи спортно-елегантен стил

Спортно-елегантно е термин, който може да бъде малко комплициран, изключително когато се усещаме по-добре в спортни облекла или обичаме да носим дънки от самото начало, само че работната ни среда изисква доста по-елегантен дрескод.

Можете да разрешите този проблем много елементарно като се научите да балансирате сред състезателен и грациозен дрешник. Спортно-елегантният жанр може да бъде много грациозен, значимото е да изберете верните облекла и да ги комбинирате вярно. Можете да съчетаете някои облекла от дрешника си, които нормално носите в свободното си време и някои по-елегантни дрехи, като блейзър, пола с висока талия, рокля, хубави чорапи, чанта и подобаващи обувки на невисок ток.

Модерният жанр смесва изискана градска хармония с ежедневни спортни детайли. Ако сте човек, който обича спортната визия, само че желае да наподобява малко по-шик, тази фешън наклонност е тъкмо за вас.

Класика в спортно-елегантните визии е бялата тениска или вталения топ или боди. За да сте сигурни, че вашето облекло е също толкоз елегантно, колкото и спортно, пробвайте се да се придържате към два или три цвята. Любимите ви дънки също постоянно са добра концепция, изключително, когато са съчетани с елегантни обувки на ток или съвременни сникърси.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР