Спортният турнир Ала-бала-ница - игрите на мама и тате ще

...
Спортният турнир Ала-бала-ница - игрите на мама и тате ще
Коментари Харесай

Детски спортен турнир в София припомня игрите на 80-те

Спортният шампионат " Ала-бала-ница - игрите на мама и тате " ще се организира в София. Събитието е част от самодейността " Играем ЗаЕдно " на издателство " Ентусиаст ". Турнирът включва достоверни ретроигри от 80-те години, измежду които са " Народна топка ", " Скачане на ластик " и " Пиян морков ". 
Вдъхновена от новия детски разказ " Ала-бала-ница " с авторка Силвия Валентино и художничка Лада Янкова, спортната самодейност има за цел да сплоти родители и деца, като ги насърчи да прекарат повече време дружно в развлечение навън. Събитието ще се организира на 8 октомври от 10 до 14 ч. в столичния парк " Борисова градина " към лятната сцена и паметника на Дико Илиев. Всички искащи да вземат участие в конкуренцията би трябвало авансово да се записват в формалния уеб страница на събитието - www.igraemzaedno.bg, където могат да се срещнат с програмата и регламента за присъединяване в игрите. 
Освен класическите игри навън, " Ала-бала-ница - игрите на мама и тате " ще включва специфичен ъгъл за изобразяване, където дребните създатели ще могат да разпрострат въображението си благодарение на художничката Лада Янкова.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР