Спортният топ-адвокат Радостин Василев, който е част от кандидат-президентския екип

...
Спортният топ-адвокат Радостин Василев, който е част от кандидат-президентския екип
Коментари Харесай

Срамота, бе, дядо! “Финягата” Спас Русев събра пернишки пияници да ги навива да гласуват за Борислав Михайлов!

Спортният топ-адвокат Радостин Василев, който е част от кандидат-президентския екип на Любослав Пенев, пусна доскоро фрапантен пост. Той е обвързван с пиянска колекция на Борислав Михайлов и притежателят на Левски Спас Русев с пернишки делегати.

Ето какво написа Василев:

Едно известие, което получих преди малко. Изключителна картинка!!!!!!!

Добър вечер, ето по какъв начин протича срещата на Боби Михайлов с футболните хора на Перник. Мястото е общинската база в с.Рударци, деня е 29.01.18г. Присъства цялото управление на БФС ( без Лечков), кмета на Перник, кметове на села, футболни деятели и някогашни състезатели. Масата е отрупана, дори претрупана с всевъзможни деликатеси, алкохол и десерти. На всеки е поставена по една бутилка алкохол.

На сбирката е неразрешено да участват непоканени футболни деятели, обществено неподкрепящи Михаилов. Забранено е за публицисти. Полиция охранява сбирката към постройката, като на самия вход има служител на реда. Засилените ограничения са от боязън за провокация от страна на кмета на с.Драгичево, гневен покровител на Любо Пенев. Сбирката я почита и Спас Русев.

Футболната среща стартира с наздравица и доста пиянство. Изненадани хората схващат, че за футбол няма да се приказва. Сценария е нарушен от треньора на ветераните Мишо Величков, който задава футболни въпроси за шампионата на ветераните. Михайлов изпраща чиновник при Величков и дебата завършва. Следва още една концепция, която шефа на Левски Спас Русев споделя, че би трябвало да се “помогне” на “Миньор” Перник за връщане в елита. Идеята не среща съидейници и футболните тематики завършват.

Започва пиенето. На кметовете се раздават подаръци- топки, календари и други След като някои хора изпиват по бутилка алкохол, им сервират по още една. На всеки предстоящ пратеник при потегляне от базата се припомня за кого да гласоподава на конгреса. Всички дават обещание, само че вота е скришен и на доста хора им писна….
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР