Спортният свят се моли за легендарния шотландски мениджър сър Алекс

...
Спортният свят се моли за легендарния шотландски мениджър сър Алекс
Коментари Харесай

Сър Алекс Фъргюсън е в болница. Светът се моли за него!

Спортният свят се моли за именития шотландски управител сър Алекс Фъргюсън, който през вчерашния ден бе признат по неотложност в болница поради кръвоизлив в мозъка.

Бившият управител на „ Манчестър Юнайтед “ претърпя незабавната животоспасяваща интервенция на мозъка поради мозъчен кръвоизлив. Тя е минала сполучливо, само че Фъргюсън се нуждае от време и интензивни грижи, с цел да се възвърне, оповестиха от Манчестър Юнайтед. Семейството му също удостовери, че той продължава да е в реанимацията на болничното заведение и помоли за поверителност и схващане почитателите.

В часовете откакто бе публикувана новината за здравословното положение на футболния управител, стотици футболисти и спортисти от целия свят насочиха своята поддръжка към Фъргюсън и фамилията му.

Големият противник на тима, воден в продължение на 26 години от сър Алекс Фъргюсън — Ливърпул — написа дълго обръщение, в което разгласи, че ще помогне по всевъзможен метод на Манчестър Юнайтед и фамилията на футболната легенда.

„ След новината, че Сър Алекс Фъргюсън е признат по неотложност в болница, мислите на всички в Ливърпул са с някогашния управител на Манчестър Юнайтед и неговото семейство.

Sir Alex Ferguson has undergone surgery today for a brain haemorrhage. The procedure has gone very well but he needs a period of intensive care to aid his recovery. His family request privacy in this matter.

Everyone at Manchester United sends our very best wishes. pic.twitter.com/SDoNzMwVEZ
— Manchester United (@ManUtd) May 5, 2018
Голям противник, само че и огромен другар, който поддържа клуба в неговите най-трудни моменти. Очакваме, че Сър Алекс ще се възвърне изцяло.

Междувременно нашият клуб предлага цялостната си поддръжка на Манчестър Юнайтед и на фамилията на Фъргюсън “, написаха от Ливърпул.

"Оправяй се бързо, Шефе! Мислите ми са с теб и фамилията ти в този миг! ", написа Уейн Рууни, който получи шанса да играе в „ Манчестър Юнайтед “ още като младеж с помощта на Фърги.

Подкрепата си изрече и петкратният притежател на Златната топка Кристиано Роналдо, който получи шанса си в огромния футбол точно от него. "Мислите и молитвите ми са с теб, обичани мой приятелю! Бъди мощен, Шефе! ", написа португалската звезда.

Послания в сходен жанр и надъхващи Алекс Фъргюсън в битката му за възобновяване пратиха още Майкъл Карик, Петер Шмайхел, мениджърът на Евертън Сам Алърдайс, някогашният му помощник Майк Фелън и доста, доста други.

Фърги беше в положително здраве единствено преди седмица, когато връчи почетен плакет на Арсен Венгер на "Олд Трафорд " за последния му мач на този стадион като управител на Арсенал. Но в събота синът му Дарън не изведе отбора си Донкастър в последния мач за сезона в Лига 1 поради "тежка фамилна покруса " и незабавно започнаха терзанията за здравето на Сър Алекс.

Tweets about Ferguson
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР