Спортният министър в оставка Радостин Василев, повел отцепниците от партията

...
Спортният министър в оставка Радостин Василев, повел отцепниците от партията
Коментари Харесай

Руди Гела с яка охрана, Петков го уреди с втори гард от НСО

Спортният министър в оставка Радостин Василев, повел отцепниците от партията на Слави, към този момент е с удвоена защита, научи Lupa.bg. От през вчерашния ден, обявилият война на Трифонов и именуван от мнозина Руди Гела, има не един, както до момента, а двама гардове от НСО. Яки момчета охраняват и депутатите, избягали от Има Такъв Народ. 

Причината за засилената сигурност на „ дисидента ” е ясна – откакто си потегли от Има Такъв Народ дружно с още петима депутати и направи куп скандални разкрития за някогашния си партиен началник, Василев очевидно е „ на тръни ” да не го застигне дългата ръка на Дългия. Самите отцепници и ексминистърът настояват, че след дръзките си изяви са получавали закани.   

Удвоената защита Василев е получил с решение на премиера Кирил Петков.   

Бившият министър, който се твърди, че макар оставката, ще остане на поста си, бил изключително изплашен за живота си, откакто бе оголен от Тошко Йорданов със запис, на който се чува по какъв начин уговаря много нападателно депутатката от Има Такъв Народ Христинка Иванова, която му отхвърля да напусне Има Такъв Народ и на край споделя, че ще й „ прати хора “, с цел да си подаде оставката.

Самият той обаче отхвърли да е заплашвал националната представителка: " Аз съм съвършено спокоен, това, което чухте не е опасност. Ако някой ме набеди, че съм заплашван, ще бъде наказан за това. Нямам терзания за записа. Не я застрашавам. Мога да й пратя и хора за сладолед. Но става дума за адвокати. Тя твърди, че е необразована, не може да си попълня молбата. Аз ѝ споделям, че ще й пратя хора да си попълни молбата за овакантяване. Адвокат съм, никаква насила няма в този случай ", обясни  Василев в тв ефира.

Министърът в оставка се тормозил съществено за себе си още след брифинга с петимата отцепници, на който съобщи, че е оставен на мафията и направи куп шокиращи разкрития за Слави Трифонов и Тошко Йорданов.

След като през днешния ден се появи, охраняван съвсем като министър председател, Василев провокира и ироничните мнения на някогашните си съпартийци. Депутати шушукаха, че в случай че всеки подал оставка министър получи такава защита, на данъкоплатците ще им излезе много солено, защото парите за гардовете идват от техния джоб.

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР