Спортният министър в оставка Радостин Василев може и да остане

...
Спортният министър в оставка Радостин Василев може и да остане
Коментари Харесай

Радостин Василев врътнал дупе към Асен Василев?

Спортният министър в оставка Радостин Василев може и да остане на поста си, дочу свежата политическа клевета Lupa.bg. След като през вчерашния ден Слави Трифонов разгласи във видеообръщение, че изтегля четиримата министри на „ Имя подобен народ “ от ръководещата коалиция, през днешния ден Василев заяви пред публицисти, че в петък ще подава оставката си.

„ Решението е взето - четиримата министри на „ ИТН “ подават оставки дружно със заместник-министрите. Това не предстои на никакъв коментар. В момента, в който оставката ми бъде призната и гласувана, се връщам в Народното събрание като народен представител за евентуално дребното време, в който ще съществува този парламент “, сподели Радостин Василев.

В коридорите на Народното събрание обаче интензивно се разяснява, че Руди може и да остане състезателен министър, откакто Кирил Петков не одобри оставката му. Според депутати от „ Продължаваме промяната “, Василев се употребил със благосклонностите на вицепремиера Асен Василев и на Министерство на вътрешните работи шефа Бойко Рашков, защото бил деен в разобличаването на далаверите на спортните федерации и е поел тежка борба за изхвърлянето на Борислав Михайлов и кликата му от управата на БФС.



Асен Василев харесвал работата на спортния министър Радостин Василев.

Според политическата клевета, персонално Асен Василев подсигурил на Радостин Василев, че в случай че остане състезателен министър, никой от държавното управление нямало да му се бърка в работата, а в противен случай – щяло да му се оказва помощ. Вицепремиерът направил и комплимент на съфамилника си, че единствен от „ ИТН “ действително се пробва да се бори с корупцията.

Съпартийците на Радостин Василев обаче са уверени, че няма вид, при който Руди да съобщи Слави Трифонов. „ Тези слуххове съзнателно се пускат от „ Продължаваме промяната “, с цел да вкарат напрежение в редиците ни “, твърди народен представител от „ ИТН “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР