Спортният министър Радостин Василев изненадващо се появи в Народното събрание

...
Спортният министър Радостин Василев изненадващо се появи в Народното събрание
Коментари Харесай

Спортният министър подава оставка утре и се връща в парламента -

Спортният министър Радостин Василев изненадващо се появи в Народното събрание за среща с управлението на " ИТН ". След малко " съвещание " в стаята на Ива Митева той разгласи, че още не е подал оставка, само че ще го направи на следващия ден, а по-късно ще се върне в Народното събрание.

На въпроса за какво не я е подал като сътрудника си Гроздан Караджов той отговори, че това било негова преценка.

Василев добави, че подава оставка, защото това е политическото решение на групата, която го е издигнала. Василев заяви още, че авансово е знаел за решението на водача на партията Слави Трифонов. По думите му преди изказването на Трифонов въпросът е бил разискван с министрите на Има Такъв Народ. Василев твърди, че такива диалози не са водени през вчерашния ден за първи път.

Спортният министър съобщи, че след като оставката му бъде гласувана в Народно събрание, той ще се върне в Народното събрание, въпреки " и за късото време, което му остава ". По думите му той не е имал забележки към бюджета на спортното ведомство и не е имал проблеми с връзката с сътрудниците от останалите три партии.

" Аз работя добре с безусловно всички, които съблюдават закона и морала. Може би нямам проблемите, които имат други министри, само че и моето министерство не е толкоз обемно, ужасно и тежко ", сподели Радостин Василев.

По думите му разногласията в обединението са били основно в Народно събрание, до момента в който в Министерски съвет разискванията са били постоянно градивни.

По-рано ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов пред публицисти сбито разяснява настояването на Ива Митева за ново държавно управление с мандат на Има Такъв Народ, излъчено от този парламент:

" Г-н Йорданов не е гадателка и отхвърля да приказва за бъдещето. Вървим малко по малко. Първа стъпка - ние излизаме от този парламент, тази коалиция, рухване на това държавно управление. "

Той добави, че останалите двама министри на Има Такъв Народ - Теодора Генчовска и Александър Николов, не са го създали, тъй като са отвън страната.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР