Спортният министър ,Красен Кралев коментира казуса с освободените играчи на

...
Спортният министър ,Красен Кралев коментира казуса с освободените играчи на
Коментари Харесай

Кралев за махнатите от Черно море: Притеснително щеше да е, ако бяха останали

Спортният министър,Красен Кралев разяснява проблема с освободените играчи на Черно море, които в края на предишния сезон се провалиха на тест с детектор на лъжата. Според него, сега няма проблем, а подобен би имало, единствено в случай че те бяха останали в отбора и за идната акция.

"Официалната информация излезе от Черно море - двама футболисти са с изтичащи контракти, трима са освободени. Щеше да има проблем, в случай че тези футболисти бяха картотекирани за новия сезон. Това си е решение на клуба. "

"Не бих влизал в диспути какъв да е титуляр, какъв да е запаса. Следим феърплея, тези футболисти, които участваха против Лудогорец, са изиграли задоволително мачове в А група, с цел да не се считат за запаси. За мен щеше да бъде притеснително, в случай че тези футболисти, които са извадени от този мач, бяха част от състава на Черно море за идващия сезон. "

"В момента виждаме, че няма такова нещо, прекъснати са им договорите, не вземат участие в състава. Това е формалната информация, всички други мнения са от медиите ", показа спортният министър и разгласи, че към този момент не знае да има импортиран сигнал в Прокуратурата.

"Ако има някакъв формален сигнал, можем да го разясняваме. Към момента това са обстоятелствата. Не ми е известно да има сигнал в Прокуратурата, не съм известен за такова нещо ", приключи по тази тематика Красен Кралев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР