Спортният министър Димитър Илиев е единственият от кабинета Денков-Габриел, който

...
Спортният министър Димитър Илиев е единственият от кабинета Денков-Габриел, който
Коментари Харесай

Бойко Борисов разкри смущаващо назначение на спортния министър

Спортният министър Димитър Илиев е единственият от кабинета " Денков-Габриел ", който отказал да има заместител от ГЕРБ. Причината, че бил заречен на научната си ръководителка да и даде този пост. Това разобличаване направи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на сбирката във Велико Търново с общинските кметове и управлението на партията.Той описа по какъв начин се е обадил на спортния министър Димитър Илиев, тъй като той единствен отказал да има заместител от ГЕРБ. „ Защо? Защото сме построили най-хубавите спортни уреди ли? Намерих му телефона и взех решение да му се обадя. И той ми сподели, че бил защитил дипломна работа и е заречен на неговата ръководителка да стане заместник-министър. Аз ще упорствам, му споделих, не тъй като ми би трябвало, а тъй като ме дразниш. И той сподели, че ще подаде оставка. Казах, добре, аз те насърчавам “, описа Бойко Борисов.

По информация на става въпрос за Даниела Дашева от НСА, която беше министър на спорта в едно от служебните държавни управления на Радев и по-късно стана народен представител от партията на Стефан Янев „ Български напредък “.

„ Аз да не съм клошар да ти желая някакъв консултант, какъвто си там… Някакъв авто играч! И приказвах с Кирил Петков и той сподели – но той е доста добър авто състезател… “, описа Борисов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР