Спортният канал ще излъчи ексклузивно най-голямото спортно събитие за 2017

...
Спортният канал ще излъчи ексклузивно най-голямото спортно събитие за 2017
Коментари Харесай

Мейуедър срещу Макгрегър на живо по Mtel Sport 2

Спортният канал ще излъчи извънредно най-голямото спортно събитие за 2017 година в ранните часове на 27 август

Mtel Sport 2 ще излъчи онлайн най-очакваното спортно събитие на годината – боксовият мач сред Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър. Най-голямата борба в историята на бойните спортове ще се предава извънредно у нас от спортния канал в ранните часове на 27 август.

Мачът опълчва едно от най-големите имена в историята на професионалния бокс – Флойд Мейуедър, против най-известния състезател в бойните спортове сега – Конър Макгрегър, състезаващ се в най-популярния шампионат за смесени бойни спортове – Ultimate Fighting Championship (UFC).

Любопитното е, че двамата ще се бият по разпоредбите на бокса, макар че Макгрегър няма нито един изигран дуел на професионално равнище в този спорт. Арена на борба ще бъде T-Mobile Arena в Лас Вегас, а преди двамата да се качат на кръга феновете на Mtel Sport 2 ще имат опция да гледат в непосредствено предаване всички дуели, предшестващи кулминационния конфликт.


40-годишният Мейуедър влиза в мача без нито една загуба на професионално равнище. Последната му загуба е в олимпийския шампионат в Атланта през 1996 година, когато губи по точки на полуфинал от родния първенец Серафим Тодоров. В кариерата си като експерт американецът има 49 победи от 49 мача, като 26 от тях с нокаут. Известният с прякора Парите боксьор се завръща сред въжетата за пръв път от 2015 година, когато отбрани купата си в героичен конфликт против филипинеца Мани Пакяо.

Макгрегър ще стъпи на кръга като едно от най-нашумелите имена в международния спорт сега. Ирландецът, прочут като Прочутия, има 21 победи от 24 мача в смесените бойни изкуства, 18 от които с нокаут. 29-годишният войник е първият играч в UFC, който държи едновременно купите в 2 обособени категории – лека и перо.


Очаква се дуелът да счупи всички върхове по гледаемост и доходи, изпреварвайки даже последния мач на Мейуедър против Мани Пакяо през 2015 година Според прогнозите борбата на годината ще генерира общ доход от над 600 милиона $. Най-евтините билети за дуела костват 500 $, а най-скъпите надвишават 10 000 $. Зрителите в Съединени американски щати, които желаят да гледат дуела в HD качество, ще би трябвало да платят 99 $ за услугата pay per view.

Още преди формалното оповестяване на датата на срещата през юни, борбата Мейуедър – Макгрегър се трансформира в най-обсъжданата спортна тематика в света. Само едно от предварителните събития, с присъединяване на двамата, притегли над 17 000 присъстващи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР